El Vila-real CF jugarà contra el RB Salzburg els setzens d'Europa League

El submarí disputarà l'anada el 18 de febrer, i la tornada, a casa, el 25 del mateix mes.

Alcácer, Samu i Yéremi celebren un del gols contra el Karabakh
Alcácer, Samu i Yéremi celebren un del gols contra el Karabakh / @UEFAcom_es

El Vila-real CF ja coneix el seu rival en la pròxima ronda d'Europa League. Serà el RB Salzburg. El conjunt austríac va quedar tercer en el seu grup de Champions amb quatre punts que li donava accés a jugar Europa League, en el qual estava emparellat amb l'Atlètic de Madrid, el FC Bayern de Munic i el Lokomotiv de Moscou.

El submarí, que va quedar primer en un grup en el qual estava enquadrat amb el Maccabi de Tel-Aviv, Sivasspor i Karabakh, buscarà guanyar l'eliminatòria per a poder accedir a huitens i estar entre els setze millors de la competició.

Per la seua banda, els altres equips espanyols que jugaran els setzens d'Europa League són la Reial Societat que s'enfrontarà al Manchester United i el Granada que buscarà engrandir la seua primera participació europea amb un rival com el SSC Nàpols.

Els espanyols en Champions ja coneixen rival

Abans del sorteig d'Europa League, els equips espanyols que juguen Champions League també han pogut saber quins seran els seus rivals en huitens de final de la màxima competició continental.

Així, el Reial Madrid, que havia quedat primer de grup, s'enfrontarà a l'Atalanta. Per la seua banda, el Barcelona tindrà una difícil eliminatòria contra el PSG.

Els altres dos equips espanyols, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla s'enfrontaran al Chelsea i Borussia Dortmund respectivament.

També et pot interessar

stats