El Vila-real CF fitxa el xilé Iturra pel lesionat Cáseres

Iturra, de 34 anys, arriba al club amb la carta de llibertat després de rescindir el contracte amb el Màlaga

Iturra, a Vila-real
Iturra, a Vila-real / Vila-real CF

El Vila-real ha fet oficial aquesta vesprada el fitxatge del centrecampista xilé Manuel Iturra, de 34 anys, el qual ha arribat a un acord amb l’equip groguet per a jugar durant aquesta temporada. Iturra arriba al club amb la carta de llibertat després d'haver rescindit, la setmana passada, el contracte amb el Màlaga. Iturra ocuparà una de les dues fitxes lliures del primer equip groguet.

L’arribada del xilé cobreix la necessitat de reforçar el mig del camp arran de la lesió de Cáseres. El futbolista ja s’entrenarà, aquest dimecres, amb la resta de companys a les ordes de Javier Calleja en un partit amistós contra el Vila-real B que es jugarà en el miniestadi a partir de les 10:15 h.

Manuel Iturra serà presentat oficialment com nou jugador del submarí groc aquest dijous a partir de les 12:30h en la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Manuel Rolando Iturra Urrutia (Temuco, Xile, 23 de juny del 1984), és un futbolista amb experiència que ha militat en quatre equips espanyols al llarg de la seua carrera esportiva (Màlaga, Granada, Rayo Vallecano i Reial Múrcia) amb 115 partits en la màxima categoria del futbol espanyol. A més, Iturra ha defensat els interessos de l'Universitat de Xile, del Leiria portugués, de l'Udinese italià i el Necaxa mexicà. En total, al llarg de tota la carrera professional, Iturra ha jugat un total de 306 partits oficials.

Manuel Iturra, que té la doble nacionalitat xilena i italiana, és un migcentre pur amb una enorme capacitat per a recuperar balons que, posteriorment, distribueix amb criteri.

També et pot interessar

stats