El Vila-real no renuncia a res (3-1)

L'equip groguet es consolida en el cinqué lloc i manté el pols amb la Reial Societat per la Champions

Terrats celebra el gol
Terrats celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
30 d'abril 2023 - 07:58 Actualitzat: 30 d'abril 2023 - 18:46

El Vila-real ha aconseguit la segona victòria seguida en la Lliga i manté viu el somni de la Champions League. L'equip groguet, que ha guanyat 3-1 el Celta, es referma en el cinqué lloc i tampoc s'oblida del quart, ja que la Reial Societat continua a cinc punts.

El partit no ha pogut començar millor per als interessos del Vila-real. Jackson ha inaugurat el marcador en el minut 1 i en el 12 ha marcat el segon. I encara hauria pogut ser millor si Parejo no haguera errat el penal comés sobre Yeremy Pino. El de Coslada ha llançat fora la pena màxima i ha donat ales a un Celta, que ha retallat distàncies poc després. Aquest colp ha afectat els groguets, que han aconseguit mantindre l'avantatge per la mínima en el descans.

En la represa, els gallecs han continuat acostant-se a la porteria defesa per un Pepe Reina, que ha evitat mals majors per als seus. I quan millor estava el Celta, Ramón Terrats ha sentenciat el duel amb el tercer i definitiu. El primer gol en la Lliga del català ha sentenciat el partit i manté viu el somni de la Champions.

El Vila-real ha fet un gran pas per a assegurar la presència a Europa la temporada que ve, ja que li trau quatre punts al sisé, el Betis, i set al seté, l'Athletic. Dimecres, els groguets jugaran al Mestalla contra el València en un duel amb molt en joc, tant en la part alta com en la part baixa de la taula.