El Vila-real celebra la festa solidària Endavant Igualtat

Els equips del futbol base del Vila-real han rebut a la Ciutat Esportiva les associacions benèfiques i solidàries que han visitat durant la temporada.

El Vila-real celebra la festa solidària Endavant Igualtat
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
Xavier Rubert
Fernando Guasch
17 de maig 2018 - 23:45

Per tercer any consecutiu, la ciutat esportiva del Vila-real ha viscut la festa Endavant Igualtat. Més de 300 xiquets i xiquetes, i també adults, han estat rebuts pels jugadors del futbol base i han viscut una jornada de convivència carregada d'activitats lúdiques després d'un any en què han conegut altres vessants de la realitat ben allunyades del dia a dia dels futbolistes.

La festa posa el punt final a tot un any d'activitats emmarcades en el projecte "Igualtat". Una iniciativa que promou que els xics i xiques futbolistes dels diferents equips visiten de manera periòdica al llarg de la temporada associacions benèfiques i solidàries de les comarques de Castelló per a fer diverses activitats. En total són 10 associacions i centres els que estan inclosos en el projecte "Igualtat", entre els quals l'Associació Síndrome de Down, Aspropace, el Centre d'Autisme CAU i la residència de la tercera edat Virgen de Gracia, entre d'altres.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els groguets, xics i xiques, coneguen de ben prop altres realitats i necessitats socials amb la finalitat d'augmentar la sensibilitat cap a aquests sectors. A més, fruit de les trobades, es produeix un intercanvi de valors entre totes dues parts que afavoreix un creixement personal en els membres dels centres inclosos en Endavant Igualtat. Aquesta proposta educacional és una aposta del Departament de Psicologia i Metodologia del Vila-real CF.

També et pot interessar

stats