El Vila-real cau per la mínima contra el cuer

El Vila-real perd per 1 a 0 contra el Màlaga en un partit en què els groguets no han mostrat el seu potencial.

Jaume Costa controla un baló
Jaume Costa controla un baló / EFE

El Vila-real s'ha vist sorprés pel Màlaga, el cuer de la classificació. El resultat, d'entrada, podria semblar sorprenent, però no ho ha sigut tant, vista la inoperància dels de Calleja en atac. Els groguets, capaços de remuntar equips com ara l'Atlètic de Madrid, no han sabut sobreposar-se al gol de penal del Màlaga.

Els de la Plana mantenen la cinquena plaça, però veuen com s'acosten el Sevilla i el Girona, ara a un i tres punts, respectivament. Tot en una jornada en què haurien pogut augmentar les diferències. La derrota per la mínima és un entrebanc inesperat, justament quan els perseguidors per les places d'Europa League han empatat aquesta jornada. El Vila-real manté la cinquena plaça, amb un punt més que el Sevilla i tres més que el Girona.

Proposar no és disposar

Proposar no és disposar

Calleja ha apostat d'entrada per un onze ofensiu a La Rosaleda, amb dos davanters, Bacca i Sansone, que ha tornat a la titularitat. Per darrere, Soriano, Castillejo i Fornals, jugadors de bon toc, que, en principi, han fet pensar en el domini de la pilota i del joc. Però voler no s'ha traduït en poder. Potser per la desesperació de ser el cuer, per l'angoixa de donar una alegria a casa i per la cursa per fer realitat el somni de la salvació quan falten nou jornades per a la fi de la Lliga, ha sigut el Màlaga el que ha portat el pes del partit. Tot en un primer acte que no ha convidat a l'espectacle. Poques ocasions clares, només aproximacions sense rematades clares. Un xut de Fornals al minut 18 des de la frontal, que se n'ha anat per dalt del travesser i una rematada de cap de Rodri, també alta, en la prolongació d'un córner han sigut les propostes ofensives dels groguets. A punt d'arribar a la mitja hora, una centrada xut de Rolán des de la dreta ha agafat la rosca i ha eixit ben prop de l'escaire de la porteria.

Penal

Penal

Donat l'avís, ha arribat el gol. Rolán, al minut 35, s'ha desfet de tres groguets a la frontal per a encarar Asenjo. Un lleuger toc del porter amb els peus al davanter ha sigut castigat amb un penal per l'àrbitre, Álvarez Izquierdo. Chory Castro ha transformat el gol, que, juntament amb la resta de l'equip del Málaga, ha dedicat al metge Juan Carlos Pérez Frías, germà de l'exjugador i també metge de l'equip, Nacho Pérez Frías, que ha faltat recentment. Una centrada de Rosales, rematada per En-Nesyri, ha acabat a les mans d'Asenjo en un altre avís del conjunt andalús.

Amb l'ànima congelada

Amb l'ànima congelada

Lluny de despertar, la tornada dels vestidors només ha confirmat el mal partit del Vila-real, un dels pitjors de la temporada. Dues rematades d'En-Nesyri que han acabat a les mans d'Asenjo i un xut fora de Rolán, després d'una cavalcada per la banda dreta, han sigut les ocasions del Màlaga. Vista la poca aportació ofensiva dels groguets, Calleja ha recorregut a la banqueta i ha fet eixir Enes Ünal, Raba i Roger Martínez per Bacca, Castillejo i Sansone. Tot i això, el ressorgiment ha arribat al minut 88 amb un xut de Roger Martínez des de la frontal, que ha acabat a les mans del porter, desaparegut en tot el partit.

També et pot interessar

stats