Nico Jackson penalitza amb un doblet els errors defensius del Cadis (2-0)

Pepe Reina ha disputat el partit 1.000 com a professional.

El Vila-real encara somia amb la Champions.

Nico Jackson ha marcat huit gols en els últims sis partits
Nico Jackson ha marcat huit gols en els últims sis partits / Domenech Castelló (Agència Efe)

Nico Jackson ha aprofitat els errors defensius del Cadis per a donar-li la victòria al Vila-real amb un doblet, després d'un partit en el qual l'equip visitant a la Ceràmica ha intentat sobreposar-se amb bones oportunitats, però s'ha topat amb un segur Pepe Reina en el seu partit mil.

El Cadis va eixir decidit a donar la sorpresa en els primers compassos del partit. En només 10 minuts Pepe Reina va neutralitzar dos remats enverinats de Bongonda i de Rubén Sobrino. La presència de Gerard Moreno en l'onze inicial sempre és sinònim de maldecap per a les defenses rivals. El set groguet va ser el primer a posar a prova el porter Conan Ledesma. Però si hi ha un davanter que està en un moment de gràcia és el jove Nico Jackson. Ell sol es va encarregar de fer l'un a zero. Després de robar el baló en una eixida del Cadis es va regatejar el porter i tots els jugadors que li eixien al pas. Encara no s'havia complit el minut 20.

El gol va provocar que els andalusos es posaren nerviosos i erraren molts balons aparentment fàcils. Trigueros va estavellar l'esfèrica al travesser i al minut 42 li van anul·lar un gol per decisió del VAR en entendre que Yeremi havia agafat, prèviament, Iza de la camisola. Tot just abans d'arribar al descans va arribar el 2-0. El Cadis va traure de forma innocent una falta i Gerard va aprofitar per a buscar Jackson. El "Drogba de Miralcamp" no va errar i va anotar el doblet.

En el segon temps el Vila-real es va dedicar a administrar la renda dels dos gols i el Cadis a intentar fer un gol que el posara en el partit. El jugador més destacat en la represa va ser el mil·lenari Pepe Reina, que va fer dues parades antològiques. Setién va retirar Jackson perquè el públic l'ovacionarà i li va donar l'alternativa al jove Jorge Pascual. Els groguets pogueren haver fet un tercer gol al minut 89, però el remat de Chukwezwe va acabar en córner. La victòria del Vila-real fa que els groguets continuen somiant amb la Champions.