El Vila-real fa bo l'empat a zero a Viena

Sense tancar un bon partit, el Vila-real ha passat a liderar el seu grup.

Cazorla va completar els 90 minuts.
Cazorla va completar els 90 minuts.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
08 de novembre 2018 - 22:45

El Vila-real va jugar dos partits al mateix temps: el que va disputar a Viena i el que van disputar a Moscou l'Spartak i el Rangers, que va acabar amb victòria local per 4-3. D'aquesta manera, els groguets passen a ser els primers del grup amb 6 punts, mentre que en la segona plaça hi ha un empat a 5 entre l'Spartak i el Rangers. El Rapid només comptabilitza 4 punts.

D'eixida, Calleja va introduir moltes rotacions i va deixar a la banqueta Pablo Fornals, tot just el dia que Luis Enrique l'ha convocat amb la selecció absoluta. El millor joc del submarí es va veure en el primer quart d'hora. Alfonso Pedraza va voler repetir la mateixa jugada en què va marcar el gol contra el Llevant, però el porter austríac es va convertir en el salvador de l'equip local.

Al descans Funes Mori va substituir Bonera, però el Rapid va eixir més estimulat que el Vila-real. En el minut 53, Pavlovic pogué inaugurar el marcador amb un llançament ras que va fregar la soca del pal. Calleja va donar entrada a Ekambi i Fornals per anar a pel partit. El francocamerunés Ekambi va protagonitzar tres ocasions molt bones, en especial la del minut 94, quan va fer la passada de la mort i, entre dos defenses, van rebutjar el baló en la mateixa línia de gol. El pròxim partit del Vila-real es jugarà a Glasgow contra el Rangers.

També et pot interessar

stats