El Vila-real baixa a Segona Divisió

La victòria del Granada a Eibar i la derrota de les groguetes contra l'Atlètic de Madrid consuma el descens de l'equip de Sara Monforte

El gol d'Ajibade, que ha suposat el descens
El gol d'Ajibade, que ha suposat el descens / La Liga

El Vila-real ha descendit a Segona Divisió, després de perdre 1-0 contra l'Atlètic de Madrid en l'última jornada de la Lliga F. La victòria del Granada 0-2 contra l'Eibar ha permés les andaluses avançar les groguetes, que abandonen la màxima categoria estatal després de tres temporades.

L'equip de Sara Monforte afrontava l'última jornada amb un punt més que el Granada, que ocupava l'última plaça de descens. Fins i tot es podien salvar amb una derrota per la mínima, sempre que les andaluses no passaren de l'empat a Eibar. Però el Granada ha fet els deures i ha derrotat les basques per 0-2.

Este resultat obligava el Vila-real a guanyar per a quedar-se en Primera, contra un equip que s'estava jugant el tercer lloc i la classificació per a la Lliga de Campiones, l'Atlètic de Madrid. I la veritat és que les groguetes han competit bé contra les madrilenyes. La primera part ha acabat amb empat a zero, i en la segona, Kanteh ha pogut avançar l'equip de Sara Monforte. Però el que ha arribat ha sigut la diana d'Ajibade en una indecisió en una acció a pilota aturada.

El Llevant es queda sense Champions

El Llevant necessitava guanyar i que el Vila-real puntuara en terres madrilenyes per a acabar la Lliga tercer i jugar així la fase prèvia de la Lliga de Campiones. Almenys ha complit amb la seua part del treball, i ha derrotat 3-0 el Madrid CFF, amb gols de Gabi Nunes, Érika i Alba Redondo, en el seu últim partit com a granota.

Les llevantinistes acaben la Lliga en quart lloc, en el comiat també a la banqueta de José Luis Sánchez Vera.