El Vila-real B, a un pas de la Segona Divisió

El filial groguet ha guanyat 3-1 la UD Logronyés i es jugarà l'ascens contra el Nàstic de Tarragona

Arana i Del Moral celebren un dels gols
Arana i Del Moral celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B s'ha classificat per a la final del play-off d'ascens a Segona Divisió després de véncer 3-1 la UD Logronyés en les semifinals. El filial groguet es queda ara a només una victòria de pujar a la categoria de plata del futbol estatal. El Nàstic de Tarragona és l'últim escull que el separa de l'ascens.

Però l'equip de Miguel Álvarez no ho ha tingut gens fàcil, ja que tot i el domini durant tot el partit, el Logronyés s'ha avançat en el marcador poc abans del descans en el primer llançament a porteria.

En la represa, el Vila-real B ha eixit decidit a capgirar el partit i ha aconseguit l'empat en el minut 61, gràcies a un gol de Del Moral. Amb aquest resultat al final de la pròrroga, els groguets tenien prou per a passar a la final, però no s'han conformat. Dela, en una nova acció a pilota aturada, ha avançat els de Miguel Álvarez en el minut 73 i Nikita, ja en temps afegit, ha sentenciat el duel.

Al Vila-real B ja només el separa un triomf de l'ascens a Segona. La cita és el dissabte 11 de juny a les 21:00 h i el rival és un vell conegut, el Nàstic de Tarragona, quart classificat del grup segon de Primera RFEF.