El Vila-real B torna a Segona Divisió deu anys després

El filial groguet ha guanyat 2-0 el Nàstic de Tarragona en la final del play-off d'ascens a la categoria de plata del futbol estatal

Els jugadors groguets celebren l'ascens
Els jugadors groguets celebren l'ascens / Vila-real CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de juny 2022 - 15:58 Actualitzat: 02 de juliol 2022 - 20:16

Deu anys després d'un descens dolorós als despatxos, el Vila-real B tornarà a jugar en Segona Divisió. El filial groguet ha aconseguit l'ascens després de guanyar 2-0 el Nàstic de Tarragona amb dos gols de Nicolas Jackson en la final del play-off d'ascens.

L'equip de Miguel Álvarez ha trencat la maledicció que el perseguia contra el Nàstic de Tarragona, un rival al qual aquesta temporada no havia aconseguit guanyar, ni tan sols marcar un gol, en els dos directes de la lliga regular del grup segon de Primera RFEF. 

Al Vila-real B li valia l'empat al final de la pròrroga per a pujar de categoria per haver acabat la Lliga en millor posició que els catalans. Però els groguets, com ja va advertir el seu tècnic en la prèvia, han eixit a buscar la victòria. La primera part ha acabat amb empat a zero, tot i un esglai per un gol anul·lat al Nàstic, que no ha pujat al marcador. En la represa, Jackson ha aprofitat una gran assistència d'Arana per a superar el porter dels catalans i marcar el primer. Ja en el temps d'afegit, el senegalés ha sentenciat amb el segon i definitiu gol, que val un ascens.

El 2012 el filial va baixar perquè el primer equip també va descendir. Ara, deu anys després, el futbol ha fet justícia i els groguets han pujat per mèrits esportius. D'aquesta manera, la segona categoria del futbol estatal tindrà dos equips valencians la temporada que ve, el Vila-real B i el Llevant.

També et pot interessar

stats