El Vila-real B es retroba amb el triomf (2-0)

José Marsà, de l'Sporting, ha sigut el protagonista: ha provocat un penal i ha acabat expulsat

Els jugadors del Vila-real B celebren el triomf a l'Estadi de la Ceràmica
Els jugadors del Vila-real B celebren el triomf a l'Estadi de la Ceràmica / LaLiga

El Vila-real B ha sumat tres importants punts, gràcies als gols d'Ontiveros de penal i Carreira, per a les seues aspiracions de permanència contra un Sporting que ha jugat en inferioritat numèrica quasi tota la segona meitat.

L'equip valencià i l'asturià s'enfrontaven amb la necessitat de guanyar o puntuar almenys per a allunyar-se en els dos casos del fantasma del descens a Primera RFEF. El filial groguet trenca així una ratxa de sis derrotes seguides.

L'Sporting va tindre opcions per a marcar en la primera part però el Vila-real B, que també va generar perill a l'àrea de Cuéllar, ha gaudit d'un penal per mà de José Marsà dins de l'àrea. Ontiveros ha transformat des dels onze metres per a avançar el filial abans del descans.

El segon període ha començat amb l'expulsió de Marsà, un fet pel qual l'Sporting ha hagut de buscar l'empat en inferioritat numèrica durant més de quaranta minuts. El Vila-real B ha acabat aprofitant aquesta circumstància per a segellar la seua victòria amb un gol de Carreira en el minut 83.

El 2-0 ha sigut definitiu i amb aquests tres punts el filial groguet trenca amb una mala ratxa de resultats, ja que no guanyava des del passat 19 de març, i això li permet acostar-se a la permanència.