El Vila-real B serà l'únic equip valencià en el play-off d'ascens a Segona

L'Alcoià i el Castelló s'han quedat sense opcions en una jornada en què l'Andorra ha confirmat l'ascens directe

El Vila-real B jugarà el play-off d'ascens

El Vila-real B serà l'únic representant valencià en la fase d'ascens a la Segona Divisió. El filial groguet s'ha quedat sense opcions d'acabar en primer lloc en el grup segon de Primera RFEF després d'haver empatat sense gols contra el Linense al Mini Estadi. Aquest resultat ha donat l'ascens directe a l'Andorra i obliga els de Miguel Álvarez a superar dues eliminatòries per a pujar a la segona categoria del futbol estatal.

El filial groguet afronta l'última jornada en segona posició, empatat a punts amb l'Albacete, amb el qual té el goal-average guanyat. Per tant, el Vila-real B necessita aconseguir almenys el mateix resultat que els castellanomanxecs per a ser segon. Siga com siga, en la primera eliminatòria als de Miguel Álvarez els valdrà l'empat després de la pròrroga per a passar a la final per l'ascens.

L'Alcoià i el Castelló es queden sense opcions de play-off

Els altres dos equips valencians del grup segon de Primera RFEF, l'Alcoià i el Castelló, encaraven la penúltima jornada amb algunes opcions d'entrar en el play-off d'ascens. Però cap dels dos equips es jugarà res en l'última jornada després de perdre els partits respectius. L'Alcoià ha perdut 2-0 contra el Cornellà i el Castelló ha patit una derrota dolorosa al Johan Cruyff, en caure 5-0 contra el Barça B.

També et pot interessar

stats