L'equip aragonés ha remuntat en la segona part un 2-0 favorable al Vila-real B

Els jugadors del Saragossa celebren un dels gols
Els jugadors del Saragossa celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 de gener 2023 - 19:28 Actualitzat: 14 de gener 2023 - 18:39

El Vila-real B ha perdut 2-3 contra el Saragossa en un partit que dominava clarament en la primera part (2-0). Els aragonesos han remuntat en la represa i s'han endut els tres punts en l'estrena a la Ceràmica del filial groguet, que encadena ja tres derrotes seguides.

L'afició ha respost i més d'11.000 persones han presenciat el duel al remodelat estadi groguet. L'equip de Miguel Álvarez ha estat a l'altura en la primera part i ha aprofitat les facilitats defensives dels visitants per a avançar-se per 2-0 amb gols de Carlo Adriano i Fer Niño.

A Fran Escribá no li ha agradat gens el que ha vist en els primers 45 minuts i ha introduït un doble canvi en el descans. I un dels futbolistes que han entrat al terreny de joc, Iván Azón, ha marcat el camí de la remuntada amb el 2-1 en el minut 51. El gol ha fet créixer els aragonesos i ha posat nerviosos els groguets, que ja no eren els mateixos de la primera part. L'espenta visitant ha tingut premi en el minut 71, amb una diana en pròpia porta de Pablo Íñiguez, que ha suposat l'empat. I ja en temps afegit, Mollejo ha culminat la remuntada amb el definitiu 2-3.

Després de quatre jornades sense guanyar, el Vila-real B s'acosta perillosament a la zona de descens a Primera RFEF. La setmana que ve, els groguets visiten el Lugo, un rival directe per la permanència, amb l'obligació de guanyar per a no posar-se en problemes.