El Saragossa s'escapa viu de la Ceràmica (0-0)

El Vila-real B no ha pogut passar de l'empat en un duel en què ha tingut les ocasions més clares per a guanyar

Carlo Adriano, en una acció del partit
Carlo Adriano, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
23 de febrer 2024 - 18:36 Actualitzat: 24 de febrer 2024 - 20:54

El Vila-real B ha sumat un punt en la visita del Saragossa a la Ceràmica, després d'empatar a zero. L'equip aragonés ha sigut millor en la primera part, però els groguets han millorat en la represa i han tingut les millors ocasions per a guanyar. Aquest resultat permet els de Miguel Álvarez abandonar momentàniament la zona de descens a Primera RFEF.

El Saragossa ha començat millor el duel i ha tingut el domini de la pilota des del xiulit inicial. Però la major possessió aragonesa no s'ha traduït en ocasions clares de gol i el Vila-real B ha aconseguit anar-se'n al descans amb empat en el marcador.

El guió del partit ha canviat per complet en la segona part. El filial groguet ha fet un pas avant i Carlo Adriano ha tingut una doble ocasió claríssima per a inaugurar el marcador. Julio Velázquez ha mogut la banqueta per a tractar de tornar a igualar el duel, i les opcions de gol han brillat per la seua absència en el tram final.

Aquest empat deixa els groguets amb 30 punts, fora de la zona de descens a Primera RFEF, a l'espera del que facen els seus rivals. Els de Miguel Álvarez visitaran la setmana que ve el Nou Pepico Amat per a enfrontar-se al Club Deportivo Eldense, en un dels duels autonòmics valencians de la categoria.

També et pot interessar

stats