El Vila-real B s'exhibeix a Cartagena i torna a guanyar a domicili

El gol d'Antonio Pacheco i l'errada del penal del local Alfredo Ortuño en el temps afegit, claus en la victòria grogueta, que no guanyava lluny de casa des de la primera jornada de lliga

Pacheco celebra el gol de la victòria

El Vila-real B ha sumat el segon triomf de la temporada a domicili, en guanyar per 0-1 el FC Cartagena, gràcies a una gran actuació i un joc brillant, al gol d'Antonio Pacheco en l'inici del segon acte, i l'errada del local Alfredo Ortuño, que ha fallat una pena màxima en el temps afegit.

Gran actuació dels jugadors de Miguel Álvarez, amb una primorosa primera part (fins a set ocasions), amb Álex Forés i, sobretot, Sergio Lozano, que ha tingut dues ocasions molt clares. En la represa, més domini del Cartagena, i el Vila-real B, letal a la contra. El gol, en el minut 55, després d'una gran jugada de Haissem Hassan per l'esquerra, que el davanter de Callosa de Segura ha convertit en gol. El Cartagena ha atacat molt, però no ha tingut moltes ocasions fins als minuts finals, en què el filial groguet ha tingut un brillant Iker Álvarez, que ha evitat el gol dels murcians, que fins i tot han estavellat el baló al pal.

En el temps afegit, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha sancionat com a penal una agafada de Carreira a un futbolista del Cartagena, però Alfredo Ortuño ha enviat el baló fora.