El Vila-real B recupera la segona plaça

El Vila-real B ha sigut l'únic dels set equips valencians de la Segona B que ha guanyat en la jornada 31.

Els jugadors de l'Hèrcules protesten a l'àrbitre per la senyalització del penal
Els jugadors de l'Hèrcules protesten a l'àrbitre per la senyalització del penal / Hèrcules CF

L'Elx continua sense conéixer la derrota amb Pacheta com a entrenador. A Saragossa, contra l'Ebro, l'equip franjaverd ha marcat el gol de l'empat en els darrers instants. El gol de Gonzalo Verdú, quan quedava poc per al final, rescata un punt que semblava perdut. L'Elx hauria pogut emportar-se el partit amb una clara ocasió de Flores en temps afegit.

La igualada a Saragossa el desplaça a la tercera posició de la classificació. El Vila-real B recupera el segon lloc gràcies als tres punts aconseguits al Mini Estadi contra el Lleida. El filial groguet va jugar tota la segona part amb un jugador menys per l'expulsió de Juan Ibiza. El migcentre alacantí Chuca va marcar l'únic gol del partit que va reconciliar el Vila-real amb la victòria.

Un penal discutit priva l'Hèrcules de la victòria

L'Hèrcules ha fet un dels millors partits de la temporada contra el líder, el Mallorca. Al Rico Pérez, un gol de Moha a l'inici de la segona part, l'ha avançat en el marcador. Abans ha tingut dos clares ocasions amb dos tirs al pal. Amb el resultat favorable, l'àrbitre xiula penal en el minut 89 en una jugada discutida d'una acció de Samuel. Lago Júnior ha marcat des dels onze metres i deixa l'Hèrcules a set punts de la zona de promoció d'ascens. La setmana passada també li van xiular un penal en contra en els instants finals de l'encontre contra el Peña Deportiva.

El València Mestalla ha tret un punt en la seua visita al camp del Formentera. El migcampista, Fran Villalba ha empatat el partit en la segona part en transformar un penal. És el nové empat del filial del València fora de casa.

L'Alcoià continua sense guanyar al Collao des de novembre i no aconsegueix allunyar-se de la zona de descens. L'empat a zero amb el Sabadell el deixa a quatre punts dels equips que baixen a Tercera. A més, com ha passat a Lleida i Olot, ha acabat el partit amb jugadors expulsats. Ruso ha vist la doble groga en els minuts finals.

El Saguntí es complica la situació en perdre 0-1 al Nou Camp de Morvedre contra el Peralada. L'equip de Sagunt ha sumat només 10 punts en la segona volta i acumula sis partis sense guanyar.

Una golejada inesperada

L'Ontinyent havia perdut dos partits fora de casa 5-0 i 4-0, però al Clariano el rivals no li han marcat més d'un gol. El cuer, el Deportivo Aragó, que no havia guanyat encara a domicili, n'ha fet 5 en un partit atípic per al conjunt de Vicente Parras. L'Ontinyent es troba a mitjan taula i ocupa la novena posició empatat amb l'Hèrcules i amb un punt menys que el València Mestalla.