El Vila-real B recupera el lideratge a Andorra (0-1)

El filial groguet ha vençut a domicili els andorrans i torna a comandar el grup segon de Primera RFEF

Martín lluita per una pilota amb un jugador de l'Andorra
Martín lluita una pilota amb un jugador de l'Andorra / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B ha aconseguit un triomf de prestigi al camp del líder i un dels equips favorits per a lluitar per l'ascens a Segona Divisió, l'Andorra de Gerard Piqué. El filial groguet ha recuperat el lideratge del grup segon de Primera RFEF després de derrotar els andorrans per 0-1, gràcies a un gol de Nico Jackson.

Després d'un inici de partit igualat, Nico Jackson, en acció personal, ha avançat el Vila-real B en l'equador de la primera part. En la represa, el filial groguet ha pogut augmentar l'avantatge, però l'àrbitre ha anul·lat els gols de Jackson i Arana per fora de joc. Però el marcador ja no s'ha mogut i l'equip de Miguel Álvarez s'ha retrobat amb el triomf després de dues derrotes seguides.

L'Alcoià es fa fort al Collao (2-1)

L'Alcoià ha aconseguit la tercera victòria en els quatre últims partits deprés de guanyar 2-1 el Sevilla Atlètic, un dels equips més en forma de la categoria. Aquests tres punts situen l'equip de Vicente Parras a la zona de play-off d'ascens a Segona.

El partit s'ha decidit en una primera part molt moguda. L'Alcoià ja guanyava 2-0 e el minut 9 gràcies a un doblet de Primi, que ha donat tranquil·litat als locals. Els andalusos han intentat reaccionar al colp i han aconseguit acurtar distàncies poc abans del descans. Però en la represa el marcador ja no s'ha mogut i els alcoians s'han endut tres punts importants.

El Castelló cau de la zona de play-off d'ascens

El Castelló ha encadenat la tercera jornada sense guanyar després de perdre al Castàlia 1-3 contra el San Fernando. Aquesta derrota deixa els alb-i-negres fora dels llocs que donen accés a jugar els play-offs d'ascens a Segona, encara que tenen els mateixos punts que el cinqué classificat, l'Alcoià.

En una primera part nefasta, el Castelló ha encaixat tres gols que han deixat el partit pràcticament vist per a sentència. L'afició ha acomiadat l'equip amb una xiulada per a mostrar el descontentament pel joc oferit. En la represa, els alb-i-negres han reaccionat i César Díaz, amb un gol en el minut 52, ha fet creure en la remuntada. Però les bones intencions de l'equip d'Escobar no s'han reflectit en el marcador i els locals han patit la huitena derrota de la temporada.