El Vila-real B s'acomiada de Segona amb un triomf

El filial groguet ha deixat sense play-off d'ascens el Racing de Santander, després de derrotar-lo 1-0

Els jugadors groguets celebren el gol
Els jugadors groguets celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
01 de juny 2024 - 13:56 Actualitzat: 02 de juny 2024 - 21:27

El Vila-real B ha dit adeu a la Segona Divisió amb una alegria. L'equip de Miguel Álvarez s'ha acomiadat de la categoria de plata del futbol estatal amb una victòria per 1-0 contra el Racing de Santander, que deixa els càntabres fora del play-off d'ascens. El beneficiat ha sigut l'Oviedo d'un exgroguet, que es jugarà l'ascens contra l'Eibar, el seu rival en semifinals, l'Espanyol i l'Sporting de Gijón.

El filial groguet ha completat un bon partit i s'ha mostrat superior al seu rival des del xiulit inicial. Però tot i portar la iniciativa, el Vila-real B no ha sigut capaç de marcar en la primera part, que ha acabat amb empat sense gols.

El premi a l'esforç ha arribat en la represa. Víctor ha inaugurat el marcador i li ha donat una alegria a l'afició de la Ceràmica. Els tres punts no han servit per a abandonar l'últim lloc de la taula, perquè l'Andorra també ha guanyat. Els altres dos equips que baixen són finalment l'Alcorcón i l'Amorebieta.

Els groguets tractaran de tornar a la categoria de plata la temporada que ve, amb Miguel Álvarez, que ha renovat, a la banqueta. El Vila-real B jugarà en Primera RFEF juntament amb altres tres equips valencians, l'Alcoià, l'Intercity i l'Hèrcules.

També et pot interessar

stats