El Vila-real B trenca el malefici a la Ceràmica

El filial groguet ha guanyat el Racing de Santander 2-1 i s'allunya a huit puts del descens

Millán celebra el gol del triomf
Millán celebra el gol del triomf / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
19 de febrer 2023 - 23:59 Actualitzat: 20 de febrer 2023 - 15:22

L'anhelada primera victòria a la Ceràmica per fi ha arribat. El Vila-real B ha guanyat 2-1 el Racing de Santander després de dues derrotes a casa i s'allunya a huit punts de la zona de descens a Primera RFEF.

La primera part ha sigut molt igualada i sense a penes ocasions clares de gol. Semblava que els dos equips s'ho deixaven tot per a la represa. I el ben cert és que la segona part no ha defraudat.

Els càntabres s'han avançat en el minut 63 amb un gol d'Mboula, però els groguets no han acusat el colp. Només tres minuts després, Sergio Lozano ha restablit la igualada. I quan ja semblava que el triomf a la Ceràmica es tornaria a fer esperar, Milán, en el minut 87, ha donat els tres punts a l'equip de Miguel álvarez amb un gran gol.

El Vila-real B agafa aire respecte a la zona de descens abans de visitar el sempre complicat camp de l'Eibar, quart classificat.