El Vila-real B perd la imbatibilitat

El filial groguet ha perdut 3-1 contra el Múrcia en el quart partit de la pretemporada

Leal, en una acció del partit
Leal, en una acció del partit / Twitter: @CanteraGrogueta

Després de dues victòries i un empat, el Vila-real B ha patit la primera derrota en el quart partit de la pretemporada. El filial groguet ha caigut 3-1 contra el Reial Múrcia, un equip de Primera RFEF.

El partit no ha començat gens bé per als interessos groguets, ja que els murcians ja guanyaven 2-0 en el minut 12. Del Moral ha retallat distàncies després d'una tímida reacció del filial. Però Zeidane, just abans del descans, ha tornat a ampliar l'avantatge rival. En la represa, el marcador ja no s'ha mogut i s'ha consumat la primera derrota del Vila-real B aquesta pretemporada.

L'equip de Miguel Álvarez té una nova prova aquest dimecres al Nuevo Arcángel contra el Còrdova, un altre rival de la categoria de bronze del futbol espanyol.