Jorge Pascual rescata un punt d'or per al Vila-real B

El filial groguet es manté fora de la zona de descens a Primera RFEF

Jorge Pascual celebra el gol
Jorge Pascual celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
28 de gener 2024 - 13:51 Actualitzat: 28 de gener 2024 - 19:26

El Vila-real B ha rescatat un punt contra l'Osca a la Ceràmica (1-1), en un partit que s'ha complicat perquè els aragonesos s'han avançat en la primera part. Un gol de Jorge Pascual en el tram final ha servit per a empatar el duel i sumar un punt que deixa el filial groguet fora de la zona de descens a Primera RFEF.

L'equip entrenat per Miguel Álvarez ha portat la iniciativa del joc des del xiulit inicial, però en la primera part del duel les ocasions de gol han brillat per la seua absència. De fet, l'únic gol ha arribat després d'una acció desafortunada entre Morro i Pablo Íñiguez, que ha situat el 0-1 en el marcador. Els groguets no s'han enfonsat i han buscat l'empat abans del descans. I quasi ho aconsegueixen, ja que Carlo Adriano ha marcat en el temps afegit, però l'àrbitre l'ha anul·lat per una mà prèvia del jugador del Vila-real.

En la represa s'ha repetit el mateix guió. Els de Miguel Álvarez han dominat el duel i han atacat per a tractar de capgirar el marcador. L'entrada de Jorge Pascual al terreny de joc ha donat energia i clarividència al seu equip. I el futbolista andalús ha aconseguit l'empat amb un gran gol en el minut 72. El Vila-real fins i tot hauria pogut guanyar, però la falta de punteria cara a porteria l'ha penalitzat.

Amb aquest resultat, el filial groguet abandona els llocs de descens als quals havia caigut després dels resultats dels rivals en la jornada, però només té un punt de marge sobre la zona perillosa. El Vila-real B haurà de seguir buscant la primera victòria de l'any 2024. La primera oportunitat serà la setmana que ve, en el duel contra el Mirandés.

També et pot interessar

stats