El Vila-real B, nou líder de Segona B

El Vila-real B lidera la classificació del Grup III de la Segona B empatat a punts amb l'Hèrcules.

València Mestalla i Hèrcules han disputat un partit molt físic
València Mestalla i Hèrcules han disputat un partit molt físic / Foto: Hèrcules CF

El Vila-real B és el nou líder del Grup III de la Segona Divisió B, empatat a punts amb l'Hèrcules. El Vila-real B i l’Hèrcules estan empatats a 16 punts, però el lideratge viatja d'Alacant a la Plana. La victòria del Vila-real B per 3-2 contra el Conquense, i l'empat a zero de l'Hèrcules amb el València Mestalla, són els resultats que han fet possible aquest canvi en el cim de la classificació. Els groguets reben el premi d'un joc que cada volta ha anat a més, i ho han demostrat contra un Conquense que ha lluitat fins al final per a intentar empatar el partit.

L’empat a zero entre el València Mestalla i l’Hèrcules no ha satisfet cap dels equips. En el cas dels d’Alacant perquè no els permet conservar el lideratge. Una victòria els hauria garantit continuar com a líders en solitari. El resultat tampoc soluciona la situació en el Mestalla, que no aconsegueix les victòries que voldria assegurar a casa. De tota manera, el partit, més que pel que ha passat al terreny de joc, ha estat marcar per la polèmica. Alguns aficionats de l'Hèrcules han afirmat que per a comprar una entrada se'ls exigia el DNI, per saber si venien o no d’Alacant. I si aquest era el cas, i segons diuen aquests aficionats, no se'ls permetia adquirir-la. El València Mestalla nega aquesta versió, però la directiva herculana ha decidit reunir-se demà per tal d'estudiar els fets i prendre alguna decisió. Vorem en què acaba aquesta qüestió que podria enterbolir la relació entre els dos clubs.

L'Alcoià es dona una alegria en guanyar a domicili el Cornellà

La bona notícia l'ha protagonitzada l'Alcoià, que ha guanyat a domicili el Cornellà per 1-2. Un colp de moral per als blanc-i-blaus, que escalen posicions i se situen ja en la zona central de la classificació. A més, donen una alegria a la seua afició, després dels últims contratemps en la competició. L'Alcoià és un equip que, en el que va de temporada en dona una de freda i una altra de calenta. Va guanyar al Barça B a l’estadi del Collao en la primera jornada, i la moral va pujar molt, però només per a tornar a baixar a causa dels resultats negatius de les jornades posteriors. Però amb aquest equip mai no se sap. Capaç d'oferir el millor i el pitjor no agrada als que entenen el futbol com un espai de certeses. Si el futbol és futbol, totalment impredictible, l'Alcoià és un bon exemple d’aquesta màxima.

L'Ontinyent perd força en ser golejat pel Barça B

L’equip que perd força és l'Ontinyent, que tot i estar fent una bona lliga, ha rebut un dur correctiu del Barça B, cada dia més en forma. El 0-3 encaixat al Clariano és dels que fan mal. Un gol molt matiner dels blaugranes ha fet que els de la Vall d'Albaida hagen jugat a remolc. Malgrat tot, han tingut algunes oportunitats. Un gol anul·lat per l’àrbitre per falta al porter i un xut al travesser han estat a punt de fer possible l'empat. Els somnis de l'Ontinyent s'han esfumat en la segona part, en la qual el Barça ha sigut una màquina imparable.

L'Atlètic Llevant i el CD Castelló també han empatat a zero, un resultat que, de nou, no satisfa a ningú. Els granotes estan en la posició 15 de la classificació, i el Castelló en la 18, tots dos en llocs de descens.

     

També et pot interessar

stats