El Vila-real B es retroba amb la victòria

El filial groguet ha aconseguit el segon triomf de la temporada, en derrotar per 3-0 el Mirandés al Mini Estadi

Dela celebra el gol
Dela celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
02 de setembre 2022 - 20:31 Actualitzat: 03 de setembre 2022 - 18:25

El Vila-real B ha recuperat el somriure després de dues jornades sense guanyar. El filial groguet ha aconseguit la segona victòria de la temporada, la primera a casa, en véncer per 3-0 el Mirandés, en un partit marcat per l'expulsió d'un futbolista rival en en els primers minuts.

L'equip de Miguel Álvarez, en què ha debutat l'últim fitxatge, Mamadou Fall, no s'ha trobat còmode en els minuts inicials, contra un equip ben ordenat en el terreny de joc, que ha dificultat la circulació de pilota grogueta. Una expulsió per doble groga a Álex Martín en el minut 12 ha facilitat la tasca al Vila-real B, que, tot i això, no ha acabat de posar en problemes el Mirandés. Només una acció a pilota aturada, quan ja s'acabava la primera part, ha desfet la igualada. El capità De la Fuente ha aprofitat una assistència de Sergio Lozano per a avançar els locals.

En la represa, la superioritat grogueta s'ha fet encara més palesa contra un Mirandés que acusava el pas dels minuts en inferioritat. El gol de Leal en el minut 76 ha sentenciat el duel, però Ojeda s'ha sumat a la festa amb el tercer i definitiu quan faltava poc per al final. L'equip que entrena Miguel Álvarez suma set punts en quatre jornades i se situa en la zona tranquil·la de la classificació just abans de visitar el Llevant la setmana que ve, en el primer derbi valencià de la categoria de plata.