El Màlaga trenca la ratxa del Vila-real B (1-2)

L'equip groguet ha tornat a perdre sis jornades després i ajorna la permanència en Segona

Pablo Íñiguez, Íker i Dela, en una acció del partit
Pablo Íñiguez, Íker i Dela, en una acció del partit / La Liga

El Vila-real B ha caigut per 1-2 contra el Màlaga a La Ceràmica, en un partit marcat per la mala primera part dels groguets. L'equip de Miguel Álvarez, que feia cinc jornades que no perdia, haurà d'esperar per a certificar la permanència en Segona Divisió.

El filial groguet ha començat bé el partit, però el gol de Chavarría en el minut 10 ha canviat el decorat per complet. El Vila-real B s'ha descentrat i Rubén Castro ha marcat el segon aprofitant les facilitats defensives que han donat els de Miguel Álvarez.

En la represa, el tècnic groguet ha volgut canviar per complet el guió del duel amb un triple canvi. I el ben cert és que li ha funcionat. El seu equip ha començat a dominar el joc i a acostar-se a la porteria rival. Carreira, en el minut 63, ha donat esperances de puntuar als groguets amb l'1-2. El Vila-real B ha anat a buscar el segon gol, però tot i que ha tingut alguna bona ocasió per a empatar, el marcador ja no ha canviat.

La setmana que ve l'equip de Miguel Álvarez tractarà de refer-se en la visita al Leganés. Un triomf en terres madrilenyes suposaria un pas quasi definitiu cap a la permanència en la categoria de plata del futbol espanyol.