El Llevant sobreviu en l'últim sospir (2-3)

Un gol de Joni Montiel en el minut 90 manté les opcions d'ascens directe dels granotes

Montiel celebra un dels gols
Montiel celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
19 de maig 2023 - 19:48 Actualitzat: 21 de maig 2023 - 17:07

El Llevant ha eixit viu d'un partit boig a la Ceràmica. L'equip granota s'ha endut el duel autonòmic contra el Vila-real B per 2-3, amb un gol de Joni Montiel en temps afegit. Aquests tres punts permeten l'equip de Javi Calleja seguir optant a l'ascens directe en l'última jornada.

El partit ha començat molt bé per als interessos llevantinistes: Bouldini ha inaugurat el marcador en pràcticament la primera acció del duel. Però el Vila-real B, tot i tindre la permanència assegurada, no ha abaixat els braços i ha aconseguit empatar mitjançant Millán en l'equador de la primera part. Cinc minuts després, Montiel ha tornat a avançar els granotes i s'ha arribat al descans amb l'1-2.

En la represa, el Vila-real B ha tornat a empatar amb un gol d'Ontiveros de penal. Aquest resultat, juntament amb els de la resta de rivals, deixava el Llevant sense opcions de pujar directament. Els de Javi Calleja han buscat el gol fins al final, per a seguir somiant amb el miracle i han aconseguit la recompensa en el minut 90. Montiel ha disposat d'un penal per a certificar el triomf. Però els granotes no estan acostumats a les coses fàcils i Gianni ha aturat el llançament. Això sí, el mateix Montiel ha marcat després del refús del porter groguet.

Els tres punts donen encara una mínima opció al Llevant de pujar directament. Necessita guanyar l'Oviedo i que el Granada perda contra el Leganés o véncer els asturians per cinc gols o més i que el duel directe entre Las Palmas i l'Alabés acabe en empat.