El Vila-real B li té presa la mida a l'Alcoià (0-2)

Va ser l'últim equip que va guanyar l'equip de Vicente Parras abans que encadenara set partits sense perdre.

VÍDEO | El Vila-real B li té presa la mida a l'Alcoià (0-2)

L'Alcoià, que va tancar un mes de gener històric, no ha començat de la millor manera el mes de febrer: el Vila-real B li ha guanyat 0-2 al Collao. L'Eivissa és un punt més líder després d'empatar al Regit d'Atzeneta d'Albaida i la Nucia ha guanyat l'Atlètic Llevant, nou cuer de la Segona B. L'Oriola ha rescatat un punt a l'Antonio Puchades de Paterna mentre que l'Hèrcules suma ja quatre partits sense guanyar.

Fi de la ratxa de l'Alcoià (0-2)

Han hagut de passar set partits perquè el conjunt dirigit per Vicente Parras torne a perdre. I precisament l'última vegada també va ser contra el Vila-real B. Carlo i Lozano han sigut els autors dels gols que han donat la victòria al filial groguet al Collao. L'Alcoià continua segon, però veu com el Vila-real B, que escala a la tercera posició, s'acosta a només dos punts.

L'Atzeneta ha estat prop de guanyar el líder (1-1)

L'equip entrenat per David Albelda continua amb la seua bona ratxa i suma ja cinc partits seguits sense perdre, que li han fet eixir de la zona de descens. Hui s'ha avançat contra l'Eivissa, el líder de la competició, però l'equip balear ha empatat en la segona part.

L'Oriola rescata un punt contra el Mestalla (2-2)

Quan semblava que el filial del València anava a sumar la seua segona victòria de la temporada, Víctor Olmedo, de l'Oriola, ha marcat el gol de l'empat. El conjunt del Baix Segura també s'havia avançat en el marcador en la primera part amb un gol de Miguel Marí, però, en la segona, Fran Navarro i Emaná havien capgirat el resultat per al Mestalla. L'empat deixa els dos equips en la zona de promoció de descens.

Segona victòria seguida de la Nucia (2-1)

La setmana passada l'equip de Cesar Ferrando va donar la sorpresa en guanyar el Vila-real B al Mini Estadi i hui han tornat a guanyar contra un altre filial, en aquest cas el granota. Agüero ha fet els dos gols de La Nucia i Toner, també de l'equip local, s'ha marcat en pròpia i ha avivat els últims minuts del partit.

L'Hèrcules continua en caiguda lliure (2-1)

El nou tècnic de l'equip alacantí, Alejandro Esteve, encara no coneix la victòria. Hui ha perdut en la visita al que era, abans del partit, cuer de la competició, la Penya Esportiva de Santa Eulària. L'Hèrcules ha retallat distàncies en el marcador quan el duel anava 2-0 a favor dels balears, però en els últims minuts no ha aconseguit l'empat.