El Vila-real B es deixa remuntar pel líder (1-2)

El gol més espectacular en el que va de jornada en Segona l'ha fet Álex Forés a La Ceràmica.

Jorge Pascual i Álex Forés celebren el gol del filial groguet
Jorge Pascual i Álex Forés celebren el gol del filial groguet / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
23 de març 2024 - 21:00 Actualitzat: 23 de març 2024 - 23:18

Els dos minuts que van del 83 al 85 han resultat fatídics per al Vila-real B, que ha vist com se li esfumava una victòria importantíssima. I és que amb el golàs de Forés el minisubmarí ha anat amb vent en popa durant tot el partit, defensant molt bé les accions del Leganés, gràcies també a l'impecable actuació de Pau Navarro, el xiquet de díhuit anys que estrenava titularitat. 

En el minut 8, Álex Forés ha sorprés el porter del Leganés des de fora de l'àrea. Un autèntic coet que s'ha clavat lluny de les mans de Diego Conde, fregant les teranyines de la creueta. Una llàstima que no li haja servit al minisubmarí per a puntuar contra el líder. 

Després d'anar per davant durant 75 minuts, en una jugada visitant per la banda Sergio González entra lliure de marca i remata de cap, però es troba amb les mans d’Iker, encara que en segona oportunitat la fica dins.  

El minisubmarí no ha tingut temps d'assumir el colp i en la jugada següent l'exgroguet Dani Raba ha botat una falta a l'àrea i Jorge Sáenz ha rematat amb la cama per a capgirar el marcador. La Ceràmica ha emmudit. El Vila-real B continua en descens.

També et pot interessar

stats