El Vila-real B i l'Elx busquen un bon resultat en l'anada de la fase d'ascens

El filial groguet juga dissabte a Fuenlabrada i el conjunt il·licità diumenge al Martínez Valero contra l’Sporting de Gijón B.

S'espera una bona entrada al Martínez Valero en la segona ronda del playoff
S'espera una bona entrada al Martínez Valero en la segona ronda del playoff

El Vila-real B juga el dissabte a les 6 de la vesprada contra el Fuenlabrada, un dels clubs amb més pressupost de la Segona B. En l’estadi Fernando Torres, el filial groguet prepara un partit per a sorprendre un rival d’experiència contrastada amb jugadors veterans com Cata Díaz, Quero o Mikel Arruabarrena. En el planter figuren també futbolistes del planter groguet: Marcos Gullón, Cristóbal Márquez i el lateral Fran García, nascut a Vila-real.

El Fuenlabrada no va passar de l’empat a casa en la primera eliminatòria contra l’altre filial, la Reial Societat B, i es va classificar en la pròrroga, gràcies al valor doble dels gols.

El jugadors i el cos tècnic són conscients de l’entitat del rival, al qual volen superar amb concentració, controlar els temps del partit, la velocitat i l’estil de joc del filial groguet.

L’Sporting B, un equip golejador

L’Elx disputarà diumenge a les set de la vesprada el partit d’anada al Martínez Valero. L’Sporting de Gijón B és un filial complicat, que ha sigut el màxim golejador de la Segona B, amb 61 gols, i a més porta una bona ratxa de resultats. El filial del Gijón es caracteritza per ser un equip ofensiu amb jugadors de projecció, un d’ells Nacho Méndez ha jugat en el primer equip. En la primera eliminatòria va empatar a 2 gols en el camp del Cornellà i en la tornada va guanyar 2-0 el conjunt català.

L’Elx afronta el compromís amb la solvència del grup i la pegada que ha mostrat en la primera eliminatòria dels play offs. Serà clau evitar rebre gols en el Martínez Valero i mantindre la solidesa defensiva perquè l’Sporting B porta una bona dinàmica com a visitant.

El partit ha alçat expectació entre els aficionats i es preveu una bona assistència de públic en el Martínez Valero. Els jugadors i el cos tècnic confíen en el grup, en les ganes que han mostrat des de l’arribada de Pacheta. L’entrenador de Salas de los Infantes ha volgut esta setmana llevar la pressió que té el planter i el dimarts l’equip va viure una distendida sessió d’entrenament en la platja de Santa Pola. El conjunt franjaverd continua invicte des que Pacheta es va fer càrrec en el mes de març.

També et pot interessar

stats