El Vila-real B empata a zero amb el Fuenlabrada en l'anada de la promoció d'ascens a Segona Divisió

L'eliminatòria està oberta i es decidirà el pròxim cap de setmana al Mini Estadi abans de passar a la ronda final

El partit ha acabat en empat a zero
El partit ha acabat en empat a zero / Fuenlabrada

El partit d'anada de la segona ronda de la promoció d'ascens a Segona Divisió entre el Vila-real B i el Fuenlabrada a l'estadi Fernando Torres de Madrid ha acabat amb un resultat de 0-0 a pesar de les diverses ocasions dels dos equips. A la primera part, l'àrbitre anul·lava un gol del Fuenlabrada per fora de joc de Juanma, mentre que a la segona destacava la bona actuació del porter groguet Ander Cantero que ha evitat que els nombrosos intents del Fuenlabrada per marcar acabaren en gol.

Després de la segona targeta groga, el jugador del Vila-real Pau Torres ha sigut expulsat en els últims minuts del partit en fer una entrada a Dioni i, per tant, el central no podrà jugar el pròxim diumenge al Mini Estadi on es disputarà a les 12 del migdia el partit de tornada que decidirà l'eliminatòria.

Miguel Álvarez, entrenador del Vila-real B, ha valorat positivament l'empat sense gols, especialment en la segona part en què els castellonencs han aconseguit frenar les envestides dels madrilenys en els compassos finals. El Vila-real ha arribat a la segona ronda de la promoció d'ascens després d'eliminar el Bilbao Athletic.