L'Elx presenta candidatura a l'ascens directe

L'equip franjaverd ha guanyat 0-1 el duel autonòmic contra el Vila-real B, que es queda en zona de descens

Borja Garcés i Clerc celebren el triomf
Borja Garcés i Clerc celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
09 de març 2024 - 14:29 Actualitzat: 10 de març 2024 - 19:13

L'Elx s'ha endut el duel autonòmic valencià de la jornada 30 de Segona Divisió. L'equip franjaverd ha derrotat 0-1 el Vila-real B a La Ceràmica amb un gol solitari de Nico Castro i ha presentat candidatura a la lluita per l'ascens directe a Primera Divisió. Per contra, el filial groguet encadena quatre jornades sense véncer i es manté en zona de descens a Primera RFEF.

L'equip de Sebastián Beccacece ha eixit millor al terreny de joc i ha dominat el duel pràcticament des del xiulit inicial, encara que les ocasions de gol no arribaven. I quan no hi ha clarividència per a generar perill, la millor manera de trencar la igulada és aprofitar una errada rival. I això precisament és el que ha fet l'Elx. Íker Álvarez ha posat en un compromís Gelardo, amb una passada compromesa, i Nico Castro ha estat molt llest per a robar la pilota i superar el porter groguet. L'equip local ha reclamat falta, però ni l'àrbitre ni el VAR han apreciat cap infracció.

El Vila-real B ha millorat en la represa i ha començat a generar perill en la porteria defesa per Dituro. De fet, l'argentí ha sigut decisiu per a evitar el possible empat groguet. Al final, l'Elx ha sabut aguantar les envestides dels de Miguel Álvarez i s'ha endut un triomf vital per a seguir en la lluita per pujar directament. El filial groguet continua en zona de descens, però la bona notícia és que la permanència està només a un punt. 

També et pot interessar

stats