Álex Forés derroca el mur de l'Eibar en el temps afegit (1-0)

El Vila-real B suma tres punts clau que li permeten allunyar-se de les posicions de descens

Els jugadors del filial groguet celebren el gol contra l'Eibar
Els jugadors del filial groguet celebren el gol contra l'Eibar / LaLiga

Un gol d'Álex Forés en el temps de prolongació ha permés al Vila-real B aconseguir una victòria crucial per als seus interessos contra un Eibar que se n'ha anat de buit de La Ceràmica després de jugar molts minuts en inferioritat numèrica per expulsió de Berrocal.

Ontiveros ha estat a punt de sorprendre Lucca Zidane amb un llançament des de camp propi que el porter visitant ha salvat quasi en la línia de gol. Després d'aquesta acció espectacular, l'Eibar, que dominava el joc, ha respost amb un gol de Stoichkov que, després de revisar-lo el VAR, ha quedat anul·lat per fora de joc.

Però a la vora del descans Berrocal ha sigut expulsat, i ha deixat l'equip amb deu, cosa que ha canviat el decorat del partit. En la segona meitat, l'equip de Miguel Álvarez tractava d'aprofitar la superioritat numèrica prenent la iniciativa en el joc.

En aquest escenari de domini groc, el gol ha tardat a arribar, però ha sigut en el minut 92 quan ha aparegut Álex Forés per a batre Lucca Zidane en una acció embrollada. Bautista ha pogut empatar en l'últim sospir, encara que la rematada se n'ha anat fora de molt poc.

També et pot interessar

stats