El Vila-real B es referma en el primer lloc

El filial groguet ha derrotat 3-0 el Betis Deportivo i continuarà com a líder del grup segon de Primera RFEF una setmana més

Tasende, en una acció del partit
Tasende, en una acció del partit / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B continuarà com a líder del grup segon de Primera RFEF una jornada més després de véncer al Mini Estadi per 3-0 el cuer, el Betis Deportivo. Els gols del pitxitxi Arana, Lozano i Forés han sigut suficients per a sumar la quinzena victòria de la temporada.

La superioritat grogueta s'ha fet palesa des del xiulit inicial, però no s'ha plasmat en el marcador fins a l'equador de la primera part. El màxim golejador de la categoria, Arana, ha aconseguit el gol número 12 en la temporada per a avançar l'equip de Miguel Álvarez. I amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

Tot i el domini local, la tranquil·litat no ha arribat fins al minut 70, quan Lozano ha marcat el segon. Forés, ja en el tram final, ha arredonit el triomf local. Amb 46 punts, el Vila-real en suma cinc més que el segon classificat, l'Andorra, i el tercer, l'Albacete, que té un partit menys.

L'Alcoià estira el bon moment

L'Alcoià ha aconseguit la quarta victòria en els últims cinc partits en véncer l'Algesires 1-2, gràcies a un gol de Mourad en els instants finals del partit. Amb aquests tres punts, l'equip que entrena Vicente Parras acabarà la jornada en llocs de play-off d'ascens a Segona Divisió.

Després d'una primera part sense massa ocasions de gol, l'Alcoià s'ha avançat als deu minuts de la represa amb un gol de Gabarre. Però l'equip de Vicente Parras no ha tancat el partit i quan ja assaboria la victòria, en el minut 88, ha arribat l'empat de l'Algesires. Mourad, en el 90, ha restablit l'avantatge visitant i li ha donat tres punts d'or als alcoians.

El Castelló no alça el cap

El Castelló ha perdut 2-0 en la visita al Costa Brava, penúltim classificat del grup segon de Primera RFEF, i encadena ja quatre jornades sense guanyar. Aquesta derrota deixa els alb-i-negres a tres punts de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, que marca l'Alcoià.

L'equip de Sergi Escobar s'ha mostrat superior al rival en la primera part, però ha perdonat als locals en no materialitzar les ocasions de què ha disposat. L'expulsió d'Edu Luna als dos minuts de la represa ha canviat el guió per complet. Nuha, un exjugador alb-i-negre, ha avançat els catalans en el minut 69 i Pere, ja en temps afegit, ha sentenciat el duel poc després que el Castelló es quedara amb nou futbolistes per la roja directa a José Mas.