El Vila-real B fa un gran pas cap a la permanència

El filial groguet ha guanyat per 5-2 el Cartagena i se situa huité, a onze punts de la zona de descens

Els jugadors groguets celebren el triomf
Els jugadors groguets celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de març 2023 - 18:25 Actualitzat: 19 de març 2023 - 21:29

El Vila-real B ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a La Ceràmica en véncer per 5-2 el Cartagena, amb tres gols en el temps afegit. El filial groguet, que puja al huité lloc, ha fet un pas molt important cap a la permanència, ja que manté la zona de descens a onze punts de distància.

El partit ha començat molt bé per als interessos groguets. Del Moral ha marcat en el minut 5 de joc, però el gol no ha pujat al marcador per fora de joc de Sergio Lozano. Tot i això, a penes tres minuts més tard, Millán –ara sí– ha avançat el Vila-real B. L'equip de Miguel Álvarez s'ha mostrat molt superior i fins i tot ha pogut ampliar la renda, però ha perdonat, sobretot, en una acció de Fer Niño. I just en la jugada següent, els murcians han empatat. I encara ha sigut pitjor, ja que abans del descans l'exgroguet Kiko Olivas ha capgirat el resultat aprofitant que els locals han acusat l'empat.

En la represa, l'equip de Miguel Álvarez ha eixit a per totes buscant l'empat. I el premi a l'esforç del Vila-real B ha arribat en forma de penal, que Dela no ha desaprofitat per a col·locar el 2-2. El Cartagena s'ha quedat amb deu quan encara faltaven vint minuts per al final i els groguets han buscat sense èxit el gol de la remuntada. I quan ja semblava que el duel acabaria en taules, ha arribat la bogeria. Pacheco ha marcat el 3-2 ja en temps afegit, però la festa no ha acabat ací. Forés i Nikita, de penal, han arredonit la golejada en el partit 200 de Miguel Álvarez al capdavant del filial.