El Vila-real B trenca la mala ratxa (2-1)

El filial groguet ha tornat a guanyar huit jornades després i es reenganxa a la lluita per la permanència

Ontiveros i Forés celebren un dels gols
Ontiveros i Forés celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
06 d'abril 2024 - 22:50 Actualitzat: 07 d'abril 2024 - 18:38

Vora dos mesos després, el Vila-real B s'ha retrobat amb el triomf. El filial groguet ha derrotat 2-1 el Burgos a la Ceràmica, amb els gols de Pau Navarro i Àlex Forés, i es reenganxa a la lluita per la permanència en Segona Divisió. 

L'equip de Miguel Álvarez ha millorat amb la tornada de jugadors com Lekovic o Pablo Íñiguez i ha començat molt bé el duel. Pau Navarro ha fet justícia amb el que s'estava veient sobre la gespa de la Ceràmica i ha avançat el seu equip en el minut 15. I abans del descans, el pitxitxi groguet, Àlex Forés, ha ampliat la renda local.

El Burgos ha millorat en la represa, però les ocasions més clares han sigut per al Vila-real B, que ha pogut sentenciar. Però no ho ha fet i ha acabat patint, perquè un exgroguet, Fer Niño, ha retallat distàncies en el minut 84. Afortunadament, el marcador ja no s'ha mogut més i els tres punts s'han quedat a casa.

El Vila-real B ha posat punt final a la dinàmica negativa de cinc derrotes seguides i set jornades sense véncer, i encara manté viu el somni de la permanència en Segona Divisió.

També et pot interessar

stats