El Vila-real B trau petroli

El filial groguet ha guanyat l'Andorra 1-0 al Mini Estadi en un partit en què els visitants s'han mostrat molt superiors

Els jugadors groguets celebren el gol
Els jugadors groguets celebren el gol / Villarreal CF
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 d'octubre 2022 - 19:16 Actualitzat: 22 d'octubre 2022 - 18:46

El Vila-real B s'ha retrobat amb la victòria sis jornades després en véncer 1-0 l'Andorra al Mini Estadi de la rebatejada Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El filial groguet ha sumat tres punts d'or en un partit dominat per l'equip d'Éder Sarabia, que ha disposat de les millors ocasions de gol, però que ha pagat la falta d'efectivitat de cara a porteria. 

Els andorrans han imposat un ritme molt alt des de l'inici i no han permés els de Miguel Álvarez trobar-se còmodes en cap moment. Filip Jörgensen ha sigut el millor futbolista groguet en la primera part i ha evitat que els visitants se n'anaren per davant en el marcador al descans. 

I pràcticament en la primera ocasió clara del partit per al Vila-real B, Fer Niño ha inaugurat el marcador. El davanter ha aprofitat un mal refús del porter andorrà a un llançament de Dela per a marcar l'1-0. Els visitants han continuat dominant el partit i acostant-se a l'àrea defesa per Jörgensen, però no han aconseguit canviar el signe del duel, i el filial groguet li ha pogut brindar la victòria a Llaneza, que va faltar aquest dijous a causa de la leucèmia.

El Vila-real B agafa aire després de cinc jornades sense guanyar i se situa en la part tranquil·la de la classificació. Diumenge que ve espera l'Albacete al Carlos Belmonte.

També et pot interessar

stats