El Vila-real B es deixa remuntar a la Ceràmica (1-2)

El filial groguet s'ha desdibuixat després d'un inici de partit trepidant

Juanma celebra el gol contra el Vila-real B
Juanma celebra el gol contra el Vila-real B
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
21 d'abril 2023 - 16:51 Actualitzat: 22 d'abril 2023 - 16:09

El Vila-real B no ha pogut superar un Albacete que ha anat de menys a més a l'Estadi de la Ceràmica i que ha aconseguit remuntar el marcador advers després del gol en la primera part de Collado.

Diferent dinàmica la que ha tingut el conjunt groguet que ha començat el partit amb un gran joc, profund i amb ocasions, que ha arribat al punt àlgid amb el gol en el minut 25 després d'un gran contraatac.

Precisament, en la següent jugada, i també de contraatac ha pogut arribar el segon, però Carreira havia rebut en fora de joc, i el gol ha sigut anul·lat.

A partir d'aquest moment, l'Albacete ha anat creixent fins al punt que ha fet lluir-se a Iker Álvarez, porter del Vila-real B, en més d'una ocasió.

Així, quan el filial groguet més necessitava que arribara el descans, gol de l'equip manxec. Djetei ha rematat a plaer una pilota prolongada de córner. En un primer moment, l'àrbitre havia assenyalat fora de joc, però el VAR l'ha fet rectificar i el gol ha pujat al marcador.

En la represa, l'Albacete ha continuat progressant com a equip en play-off i no ha cessat d'anar cap a la porteria d'Iker Álvarez. Així, en el minut 58 ha arribat el gol que certificava la remuntada gràcies a Juanma que ha disparat ras i fort i el porter groguet no ha pogut fer res.

La resta del partit ha sigut un voler i no poder del Vila-real B i un partit sense més història que deixa l'Albacete una setmana més en posicions de play-off d'ascens i que encara no possibilita la permanència matemàtica del filial groguet.

També et pot interessar

stats