El Vila-real B acaba segon i s'enfrontarà a la UD Logronyés

L'equip de Miguel Álvarez ha perdut 2-1 contra l'Atlético Salunqueño, però s'ha vist beneficiat per la derrota de l'Albacete

Arana celebra un gol
Arana celebra un gol / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B ha acabat en segona posició la lliga regular en el grup segon de Primera RFEF i s'enfrontarà a la UD Logronyés en les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió. L'equip groguet tindria prou amb un empat al final de la pròrroga per a accedir a la final, en què no es trobarà el màxim candidat a l'ascens, el Deportivo de la Corunya, que va per l'altra part del quadre.

La derrota 2-1 contra l'Atlético Salunqueño en l'última jornada no ha penalitzat el filial groguet, ja que el seu rival en la lluita pel segon lloc, l'Albacete, també ha perdut 1-3 contra el Costa Brava.

L'Alcoià i el Castelló tanquen la temporada amb derrota

Els altres dos equips valencians ja no es jugaven res en aquesta última jornada i han acabat perdent els dos partits. L'Alcoià ha perdut 0-1 al Collao contra el Nàstic i conclou la lliga en onzena posició, amb 52 punts. El Castelló ha caigut 1-3 contra el Cornellà a pesar que s'havia avançat en la primera part gràcies a un gol d'Aaron. Però la notícia a Castàlia ha sigut la dimissió de l'entrenador orellut, Sergi Escobar, que va renovar fa a penes un mes i mig per una temporada més.