Vila-real - Athletic Club: els groguets no es refien d'un rival en hores baixes

Els bascs arriben amb dubtes després d'aconseguir només cinc punts en els últims cinc partits.

Els jugadors del Vila-real celebren un gol en l'últim partit davant l'Osasuna
Els jugadors del Vila-real celebren un gol en l'últim partit davant l'Osasuna / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real rep aquest dimarts l'Athletic Club. Després de la victòria d'aquest cap de setmana contra l'Osasuna, els groguets necessiten els tres punts per a assegurar-se el fet d’acabar l'any en posicions de Champions League.

Davant tindran un Athletic Club que, tot i haver guanyat en l'últim partit contra l'Osca, sembra molts dubtes en el joc i, sobretot, de cara a porteria. L'equip entrenat per Gaizka Garitano ocupa una còmoda desena posició, però la igualtat que regna aquesta temporada en la segona meitat de la classificació el podria fer caure ràpidament a posicions més intranquil·les.

A més, tampoc ajuda el fet que els bascos només hagen sumat cinc dels últims quinze punts disputats, amb una victòria i dos empats contra el València i el Getafe.

Garitano tindrà la baixa segura de Nolaskoain, que s’ha fet un esquinç al turmell. Per la seua banda, Asier Villalibre és dubte per una contusió al gluti. Amb qui sí que podrà comptar és amb Raúl García i amb Yeray, que han complit el partit de sanció que tenien pendent.

En el quadre groguet, Unai Emery continua amb el gran nombre de baixes, a excepció de Carlos Bacca, que ja està recuperat i entrenant-se, i podria tornar a disputar minuts en el partit; i d'Alfonso Pedraza, que tornarà de complir un partit de sanció. Sembla que Foyth, que va acabar l'últim partit amb molèsties sí que estarà disponible per al tècnic basc. Iborra i Alberto Moreno, lesionats de llarga duració, i Paco Alácer i Coquelin, continuen amb el seu procés de recuperació.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 22:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavier Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats