L'Athletic punxa la bambolla grogueta (2-3)

El Vila-real, que portava dos triomfs seguits, torna a la realitat de la temporada amb una nova derrota a casa

Iñaki Williams celebra el gol
Iñaki Williams celebra el gol / Andreu Esteban (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de novembre 2023 - 15:38 Actualitzat: 05 de novembre 2023 - 20:43

El Vila-real no acaba de despertar-se. L'equip groguet ha patit la cinquena derrota a casa en set partits aquesta temporada en la Lliga, després de caure contra l'Athletic Club per 2-3. Aquesta nova entropessada deixa els de Pacheta més prop de la zona de descens que dels llocs que donen accés a jugar una competició europea la temporada que ve.

El Vila-real afrontava el duel amb esperances renovades després del triomf a Granada i en Lliga i contra el Chiclana en la Copa del Rei. Però la inèrcia positiva ha durat a penes un minut i mig. El temps que ha necessitat l'equip basc per a inaugurar el marcador. Ruiz de Galarreta, amb un gran llançament des de la frontal de l'àrea totalment alliberat ha situat el 0-1 en el marcador.

No es podia començar pitjor, però Sorloth ha tingut l'empat després d'una combinació amb Gerard, que ha acabat amb un llançament del noruec que ha fregat el pal. I pràcticament després de perdonar l'empat, una pèrdua innecessària de Parejo al mig del camp ha acabat amb el 0-2 de Nico Williams. Abans del minut 30, el seu germà Iñaki ha marcat el 0-3 amb un altre llançament massa còmode des de la frontal de l'àrea.  

En la represa, un Vila-real voluntariós ha millorat la imatge oferida en el primer acte contra un Athletic que, amb un avantatge tan còmode, ha alçat el peu. La insistència grogueta ha tingut premi amb dos gols pràcticament consecutius en els minuts 86 i 87, obra de Gerard i Sorloth. Però la reacció ha arribat massa tard i els punts se n'han anat a Bilbao.

Tan sols 4 punts dels 21 possibles, aquest és el pobre bagatge del Vila-real a casa. Amb 12 punts en dotze partits, els groguets estan a cinc punts de la zona de descens i a nou d'Europa. I la figura de Pacheta queda novament en entredit.

També et pot interessar

stats