El Vila-real es queda a mitges (1-1)

L'equip groguet, amb la ment a Munic, manté la setena plaça en igualar en la segona part el gol inicial de l'Athletic

Pedraza celebra el gol
Pedraza celebra el gol / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
08 d'abril 2022 - 22:28 Actualitzat: 09 d'abril 2022 - 20:39

El Vila-real ha aconseguit un empat agredolç contra l'Athletic Club (1-1), que allunya l'equip de l'objectiu de lluitar per les places d'Europa League, però que almenys el manté en una setena posició, que li pot donar la classificació per a la Conference League si el Betis guanya la Copa. L'equip groguet, amb la ment posada en Munic, ha igualat en la segona part el gol inicial de Raúl García mitjançant Alfonso Pedraza.

Unai Emery ha apostat per un equip totalment nou, amb onze canvis, respecte al que va jugar dimecres contra el Bayern de Munic. Només Samu, Aurier i Pedraza van jugar uns minuts en el partit d'anada de quarts de final de la Champions. Però el Vila-real no ha notat la revolució i ha dominat el partit en els primers minuts, això sí, sense arribar a incomodar Unai Simón. L'Athletic ha despertat en l'equador de la primera part i ha començat a acostar-se als voltants de l'àrea grogueta. Asenjo s'ha lluït amb dues intervencions per a evitar el gol basc, i l'àrbitre, després de consultar el VAR, no ha apreciat penal en unes mans d'Aurier a l'àrea. I tant d'anar el càntir a la font arriba que es trenca. Raúl García ha avançat els visitants poc abans del descans en aprofitar una assistència de Muniain.

En la represa, les coses no han millorat per al Vila-real, i Emery s'ha vist obligat a recórrer al pla B. Però, poc abans que entraren al camp Gerard, Danjuma i Lo Celso, Pedraza ha aconseguit l'empat. El lateral ha aprofitat una assistència de tacó de Samu per a batre Unai Simón. Quedaven encara trenta minuts i els groguets, esperonats pel gol, han assetjat la porteria de l'Athletic a la recerca de la remuntada. Tot i que han disposat d'alguna ocasió clara, el marcador ja no s'ha mogut.

La via lliguera per Europa es complica, ja que la Reial Societat es pot escapar a huit punts. El seté lloc que ocupa ara mateix l'equip d'Emery només donarà accés a Europa si el Betis guanya la Copa del Rei. Vila-real animarà els andalusos en la final del 23 d'abril.

També et pot interessar

stats