El Vila-real assalta La Catedral amb una gran golejada (0-3)

Un gran gol de Fornals des del mig del camp obri la segona victòria grogueta en la Lliga.

Pablo Fornals, autor de l'espectacular gol que ha obert la victòria del Vila-real a San Mamés
Pablo Fornals, autor de l'espectacular gol que ha obert la victòria del Vila-real a San Mamés / Javier Zorrilla (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
27 de setembre 2018 - 01:00

Pablo Fornals, amb un gran llançament des del mig del camp, ha obert la victòria del Vila-real CF al nou estadi de San Mamés. Al remat, un contundent 0-3, que ha reflectit la superioritat grogueta, novament lligada a una notable eficiència defensiva i, aquesta vegada, amb una gran efectivitat de cara a la porta contrària. El gol, en el minut 65 de partit, ha sigut una autopista cap a la victòria grogueta. Funes Mori i Toko Ekambi han arredonit l’exhibició del Vila-real a Bilbao. 

Seguretat defensiva

Com déiem, el Vila-real de Calleja, fidel a la seua màxima enguany, ha tornat a evidenciar una clara aposta per a mantindre la porta a zero. Un sistema defensiu que ha impedit que l’Athletic fera un llançament entre els tres pals en tota la primera meitat. Els lleons han retingut el baló de forma clara, però cap de les seues accions han anat entre els tres pals. Els groguets tampoc no han tingut massa ocasions, però sí que han pogut connectar un xut a la porteria, en la seua millor ocasió en la primera part. 

Pablo Fornals ja avisava amb un llançament que se li quedava una miqueta tou quan, des del punt de penal i totalment sol, rebia una passada de Gerard Moreno en una jugada de contraatac. Unai Simón s’estirava per a evitar el gol. Amb anterioritat, l’argentí Funes Mori és qui més s’havia prodigat en l’atac. Això sí, els seus llançaments no duien la bona direcció. 

Gran gol de Fornals i victòria

El pas pel vestidors ha donat a l’Athletic nous ànims. Els lleons han eixit endollats al partit. I ha acumulat les primeres ocasions, els primers xuts entre els tres pals del partit. Yuri primer i, sobretot, Iñaki Williams, que encara continua sense fer cap gol al nou San Mamés, després, han pogut fer l’empat. Però aquesta temporada, la defensa grogueta està rendint a un gran nivell. 

Així, en el minut 65 i en una jugada sense aparent perill, Fornals ha recuperat un baló al mig del camp, ha vist avançat Unai Simón i li ha penjat la pilota. Un gol espectacular a l’altura dels grans del futbol en un escenari extraordinari com és San Mamés. En aquest moment, s’ha acabat el partit. Calleja feia entrar Toko Ekambi per Carlos Bacca. Poc després Funes Mori ha cabotejat a la xarxa un córner. El gol, això sí, ha sigut validat pel VAR.

Quan faltaven tres minuts per al final, Toko Ekambi ha resolt un contraatac amb el tercer gol, que arredoneix la segona victòria del Vila-real en la Lliga, les dues lluny de l'Estadi de la Ceràmica. Ara, l’objectiu és guanyar a casa i escalar posicions en la classificació on ara suma 8 punts. 

També et pot interessar

stats