El Vila-real arrasa a Balaídos (0-4)

L'equip groguet ha sentenciat el partit en una gran primera part, amb quatre gols en els primers 30 minuts.

Moi Gómez i Dani Parejo celebren el gol del primer
Moi Gómez i Dani Parejo celebren el gol del primer / Twitter: @LaLiga

El Vila-real visitava Balaídos per a enfrontar-se al Celta, un dels millors equips de la Lliga en l'últim mes, que havia sumat 16 punts dels últims 21 que hi havia en joc. Els groguets no han donat cap opció als gallecs i han sentenciat el partit en una gran primera part, que ha acabat amb el definitiu 0-4 i que torna l'equip d'Unai Emery als llocs que donen accés a la Champions League.

Emery ha fet debutar en la Lliga l'últim fitxatge groguet, Capoue, que ja va jugar en el duel de Copa contra el Zamora, mentre que el Celta tenia les importants baixes de Iago Aspas, màxim golejador de la Lliga, juntament amb Gerard Moreno, i la del migcampista Renato Tapia. El davanter català del Vila-real ha tardat quatre minuts a desfer la igualada en el marcador i en la classificació del pitxitxi. Moreno ha definit a la perfecció una assistència magistral de Dani Parejo, després d'una recuperació al mig del camp del madrileny. Era només el principi del temporal que anava a caure sobre Balaídos, i que no tenia res a veure amb la borrasca Filomena.

Una nova errada en l'eixida de la pilota dels de Vigo, aquesta vegada del porter Rubén Blanco, l'ha aprofitada Manu Trigueros per a deixar en safata la pilota a Moi Gómez perquè fera el segon en el minut 13. Poc després, Parejo ha tingut la possibilitat d'ampliar encara més l'avantatge amb un llançament espectacular des de fora de l'àrea, que ha eixit fregant el pal. Era l'avís del que vindria a continuació: gol de falta directa del migcampista groguet. I quan es complia el minut 30 de joc, Gerard Moreno ha aprofitat les facilitatts de la defensa del Celta per a donar una assistència a Fer Niño, que després d'un gran control ha superat Blanco per a fer el quart i deixar el partit vist per a sentència. Així i tot, el Vila-real encara ha pogut fer algun gol més abans del descans.

La segona part ha sigut un mer tràmit. El tècnic dels gallecs, Eduardo Coudet, ha donat entrada a Holsgrove en lloc de Baeza per a tractar de revertir la situació, però el ben cert és que el decorat ha canviat ben poc i els groguets seguien igual de còmodes, tot i que amb un joc de major control i sense tantes arribades a la porteria local. Però quan s'ho proposava, el Vila-real tenia noves possibilitats d'haver aconseguit un resultat d'escàndol, mentre que el Celta a penes ha inquietat la porteria de Sergio Asenjo. Al final, victòria contundent que permet als groguets situar-se momentàniament en tercer lloc.