El Vila-real aprova un pressupost de 138 milions d'euros

El club groguet tanca l'exercici 2020-2021 amb un dèficit de catorze milions

La junta d'accionistes s'ha pruduït aquesta vesprada
La junta d'accionistes s'ha pruduït aquesta vesprada / VCF
20 de desembre 2021 - 21:52

La junta d'accionistes del Vila-real ha aprovat un dèficit de catorze milions d'euros corresponents a l'exercici 2020-2021, unes pèrdues que, malgrat guanyar l'Europa League, s'expliquen per la baixada d'ingressos que ha provocat la crisi sanitària. En la junta també s'ha donat el vistiplau a un pressupost de 138 milions d'euros per a la present temporada. El president de l'entitat grogueta, Fernando Roig, ha explicat així els comptes: "Ens haguera agradat que no foren pèrdues i que estiguera més anivellat, però no ha sigut possible. Gràcies als beneficis d'altres temporades, el nivell de tresoreria continua en una bona situació. Enguany també serà un any difícil i esperem complir amb l'equilibri".

Per a mantindre l'equilibri pressupostari és fonamental que l'equip continue estant entre els millors d'Europa: "Tenim tres vies, la Lliga, la Copa i la Champions. Tant de bo siga així. El nostre objectiu, com sempre dic, és estar en Primera Divisió, però després és estar en Europa i, si pot ser, estar en la primera categoria".

Roig també ha parlat d'altres assumptes. Ha dit que en breu anunciaran a què destinaran els diners que arribaran del fons CVC, si bé ha matisat que totes les obres estaran finalitzades per a l'any del centenari, 2023. També ha anunciat que en el pròxim partit de Champions, contra la Juventus, tota l'afició que va anar a Bèrgam i no va poder veure el partit conra l'Atalanta tindrà l'entrada gratuïta.

També et pot interessar

stats