El Vila-real no aprofita una renda d'1-3 i acaba empatant 3-3 a Almeria

El Vila-real no va saber administrar l'avantatge en el marcador i es va complicar l'eliminatòria copera.

Santi Cazorla és felicitat pels companys després de fer un gran gol
Santi Cazorla és felicitat pels companys després de fer un gran gol
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
02 de novembre 2018 - 00:20

El partit del Vila-real contra l’Almeria de la Copa del Rei perdurarà molt de temps en les retines dels aficionats. L'equip groguet va tindre fins a quatre ocasions clares per a inaugurar el marcador en la primera meitat de l’encontre, en què el porter local va ser el millor dels 22 jugadors al terreny de joc.

Només començar la segona part, Mario Gaspar va cometre un penal i Chema Núñez el va convertir en gol. El Vila-real va saber reaccionar i Santi Cazorla va fer un gol antològic que va provocar una ovació unànime de l'estadi.

El gol de Cazorla convidava a l'optimisme. El Vila-real atacava bé per la banda esquerra, i una centrada de Gerard Moreno va acabar en gol, en pròpia porta, del defensa Callejón. Els jugadors de Calleja van explotar la velocitat del jugador del filial, Chukwueze, per a posar-se per davant en el marcador, 1-3. Era el minut 82 i un bon sector del públic va abandonar l'estadi ja pensant que estava tot decidit.

De manera incomprensible, el Vila-real es va relaxar en defensa i el davanter Gassama va encertar a batre Andrés Fernández després d'una jugada plena de retrucs. El gol va donar ales i confiança a l'Almeria, que va tornar a marcar a la treta d'una falta lateral i d’un remat de cap de Gassama, que no va trobar oposició en la seua rematada. Era el minut 90 i l'àrbitre va concedir 7 minuts més de prolongació. El Vila-real va poder marcar en dos contres de Chukwueze i Gerard Moreno, però el marcador ja no es va moure.

També et pot interessar

stats