El Vila-real no aprofita les ocasions i cau a Mendizorroza

Els d'Unai Emery han sigut millors, però els ha penalitzat la passivitat defensiva

Els jugadors de l'Alabés celebren el gol que els dóna de la victòria
Els jugadors de l'Alabés celebren el gol que els dona la victòria / Twitter: @LaLiga

El Vila-real visitava Mendizorroza amb la clara idea de sumar per a intentar arribar al partit de semifinals d'Europa League el més descarregat de pressió possible. Enfront, tenia un Alabés necessitat de punts en la part baixa de la classificació que volia aprofitar l'enfrontament directe entre l'Elx i el Valladolid.

A més, el partit comptava amb el morbo de veure l'exentrenador groguet, Javier Calleja, retrobar-se amb el seu exequip.

La primera va ser del Vila-real en una ocasió que Chukwueze pega de cap, però que la defensa basca ha aconseguit traure quan ja es colava en la porteria de Pacheco.

L'Alabés, a poc a poc, s'ha despertat. Joselu ha sigut el principal valedor en aquesta meitat per a l'equip blanc-i-blau. De fet a la tercera que ha tingut ha batut Rulli després d'un mal xut de Jota que, davant la passivitat de la defensa grogueta, ha aprofitat per a batre el porter de cap.

Amb el gol, el Vila-real ha despertat i ha finalitzat dominant la primera part, però sense aprofitar les ocasions que han tingut Alcàcer i Gerard Moreno.

Ja en la segona, els groguets per fi han aconseguit afinar la punteria. En el minut 50, Alcàcer ha empatat el partit després de controlar un centre interior de Gerard Moreno i batre Pacheco per la seua esquerra.

Els d'Unai Emery controlaven i tenien les ocasions. De fet, s'ha pogut avançar amb un xut que Alcàcer no aconsegueix creuar prou, però la fe de l'Alabés ha pogut més.

En el minut 80, Édgar Méndez ha aprofitat un centre de Joselu paral·lel a la línia de fons i s'ha avançat a Mario Gaspar per a afusellar el porter del Vila-real i certificar la victòria per 2 a 1 del conjunt basc.

Amb aquesta derrota, l'equip groguet trenca una ratxa de nou victòries seguides, cinc en Lliga i quatre en Europa League.