Vila-real, en alerta, per l'arribada d'aficionats de l'Olympique de Marsella

Uns 1.200 seguidors de l'equip francés estaran aquest dijous a l'estadi de la Ceràmica

Estadi de la Ceràmica
Estadi de la Ceràmica / Vila-real CF

El Vila-real es juga la classificació per a quarts de final de l'Europa League a l'estadi de la Ceràmica. Una classificació que té molt difícil d'assolir després de la dura derrota en el partit d'anada per 4-0 i que haurà de remuntar. Serà aquest dijous, contra l'Olympique de Marsella i davant del seu públic.

Però a Vila-real també es preparen per a l'arribada en massa de vora 1.200 aficionats de l'equip francés. S'espera que uns ja puguen estar a la ciutat de la Plana aquest mateix dimecres o que hagen aprofitat el viatge per a visitar València i els dies previs a les Falles, amb mascletà inclosa.

Dels 1.200 aficionats, hi ha 400 que arribaran per via autònoma en cotxes particulars, fet que fa molt complicat monitorar la seua presència.

Per això, i pels possibles incidents que puguen protagonitzar, el partit s'ha declarat d'alt risc. Una declaració que va acompanyada de diverses mesures. La primera i més lògica serà l'augment de presència policial als voltants de l'estadi en les hores prèvies i posteriors.

També s'han suspés les classes de diversos col·legis pròxims a la Ceràmica per la possible coincidència d'alumnes eixint-ne amb els aficionats.

Tot un repte per a la ciutat de Vila-real, que vol tornar a viure una de les grans nits màgiques europees.

També et pot interessar

stats