El Vila-real i l'Alcoià solucionen la primera eliminatòria de la Copa del Rei contra el Victoria i el Badajoz

El submarí groguet ha guanyat sense problema el Victoria de la Corunya per 0 gols a 8, mentre que l'Alcoià també ha vençut el Badajoz a domicili, amb un resultat de 0 a 3.

El Vila-real i l'Alcoià guanyen amb comoditat els seus compromissos en la primera ronda de la Copa del Rei. / Vila-real CF / CE Alcoià
30 de novembre 2021 - 23:38

El Vila-real i l'Alcoià han obert dimarts la participació dels equips valencians en la Copa del Rei amb un desenllaç idèntic, però no el resultat. Els dos passen a la ronda següent, però amb cinc gols de diferència.

Els groguets han superat sense problema el Victoria de la Corunya per un marcador ben gros, 0 a 8. Per la seua banda, l'Alcoià també ha guanyat a domicili, en aquest cas per 0 gols a 3 per als de l'equip de la moral.

L'equip d'Unai Emery, que es presentava a l'estadi de Riazor amb les típiques rotacions en l'onze titular que se solen donar en aquest tipus de partits contra un rival de menor entitat, ha tardat 17 minuts a avançar-se, amb un gol d'Alberto Moreno. Però a partir d'aquest moment ha xafat l'accelerador i sols cinc minuts després ha posat el 0 a 2 en el marcador, obra, de nou, del jugador sevillà. Mandi, Alcácer, Chukwueze, Gerard Moreno, Boulaye Dia i Nikita Iosifov han completat la golejada contra un rival que milita en Regional Preferent.

L'Alcoià també ha fet els deures a l'estadi Nuevo Vivero davant d'un rival de la seua mateixa categoria, el Badajoz. L'equip blanc-i-blau s'ha avançat en el marcador ben prompte, en el minut 3, amb gol de Mourad. Ja en la represa, en el 77, Jona ha transformat un penal i ha posat terra pel mig. Set minuts després, el col·legiat ha expulsat un jugador de l'equip extremeny, Isi Gómez, cosa que ha facilitat encara més les coses al conjunt de la moral. En el minut 87, Ángel López ha signat el definitiu 0 a 3, que classifica els de Vicente Parras per a l'eliminatòria següent.