El Vila-real agafa aire (0-1)

L'equip groguet ha derrotat el cuer, l'Sporting de Huelva, i s'allunya de la zona de descens

Les jugadores groguetes celebren el gol
Les jugadores groguetes celebren el gol / La Liga

El Vila-rel ha aconseguit la tercera victòria de la temporada, després de guanyar el cuer, l'Sporting de Huelva, per 0-1, amb un gol solitari de Claudia Iglesias en l'equador de la primera part.

L'equip de Sara Monforte, que s'ha retrobat amb el triomf sis jornades després, tanca la primera volta de la Lliga amb 12 punts, cinc més que el Granada, que marca la zona de descens.

Entropessada del Llevant a casa

El Llevant ha perdut el segon lloc en la classificació després de no passar de l'empat contra el penúltim, el Granada, a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Les andaluses s'han avançat en el primer minut de joc, però les granotes han reaccionat ràpidament i han capgirat el marcador a penes en quinze minuts, amb els gols de Gabi Nunes i Alba Redondo. I quan ja semblava que el triomf no s'escaparia, el Granada ha restablit la igualada.

Amb aquest resultat, l'equip de José Luis Sánchez Vera cau al tercer lloc de la taula i se situa a dos punts del Reial Madrid. Tot i això, el Llevant encara es manté en la zona que dona accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve.

Empat polèmic a l'Antonio Puchades

El València ha empatat 1-1 contra el Tenerife a l'Antonio Puchades, en un partit marcat per la polèmica arbitral. L'equip de Jesús Oliva s'ha avançat en l'equador de la primera part amb un gol de Maca i no ha patit en excés per a mantindre aquest resultat fins als minuts finals. Però, pràcticament en el minut 90, les canàries han empatat en una acció que s'hauria d'haver invalidat per fora de joc.

Amb aquest resultat, l'equip blanc-i-negre acaba la primera volta de la Lliga amb 15 punts, en l'onzena posició de la classificació.