El Vila-real abandona el descens i el Llevant manté les opcions de Champions

Les groguetes afrontaran l'última jornada fora dels llocs de perill i les granotes es queden a un punt del tercer lloc

Les jugadores del Vila-real i del Llevant celebren un gol
Les jugadores del Vila-real i del Llevant celebren un gol / Liga F

La jornada 29 de la Lliga F ha sigut prou positiva per als interessos valencians, ja que els dos equips que encara tenien alguna cosa en joc, el Vila-real i el Llevant, han aconseguit guanyar i s'acosten als seus objectius. La derrota del València per 3-0 contra el Llevant les Planes no té cap trascendència, perquè les blanc-i-negres ja estan salvades.

El Vila-real, fora de la zona de descens

El Vila-real rebia el cuer ja descendit, l'Sporting de Huelva, a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza amb l'obligació de sumar els tres punts per a eixir de la zona de descens. I l'equip de Sara Monforte ha fet els deures, ja que ha derrotat les andaluses per 2-0 amb gols de Thaís i Kanteh. Este resultat i la derrota del Granada contra el Llevant permet a les groguetes afrontar l'última jornada en la zona de permanència, amb un punt més que les andaluses, amb les quals tenen el goal-average empatat.

El Llevant, en la lluita pel tercer lloc

El Llevant també necessitava guanyar contra el Granada per a seguir optant a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve. I l'equip de José Luis Sánchez Vera no ha fallat: ha derrotat 0-3 les andaluses amb un gol de Paula Fernández i un doblet d'Alba Redondo. A més, les granotes s'han vist beneficiades per l'empat de l'Atlètic de Madrid contra el Sevilla, de manera que ara les llevantinistes afronten l'última jornada a un punt de les matalaferes, amb les quals tenen el goal-average guanyat.

Derrota intranscendent del València

El València, que no es jugava res, ha patit l'única derrota valenciana de la jornada. L'equip blanc-i-negre ha perdut 3-0 contra el Llevant les Planes, en un mal partit i conclourà la lliga amb la visita del Barça a l'Antonio Puchades.

També et pot interessar

stats