Vietto marca el gol de la victòria (0-1) a Girona

Un gol de Vietto en la segona part ha donat la victòria al València, que guanya després de cinc setmanes sense fer-ho.

Vietto, autor del gol del València
Vietto, autor del gol del València / EFE



Marcelino ha tret un onze inèdit, en part per les lesions i en part perquè sent el penúltim partit i classificat ja per a la Champions, ha volgut donar minuts als jugadors que no solen ser titulars. Ha sigut el cas de Vietto, que precisament és el que ha marcat el gol de la victòria als 15 minuts de  la segona part. Abans, els valencianistes només havien gaudit de tres oportunitats, protagonitzades per Guedes i Soler. Tirs a porta des de fora de l'àrea que Bono ha sabut detindre en estar ben posicionat. 

En la primera part el València s'ha dedicat a jugar relaxat, i ha sigut el Girona el que ha tingut la millor oportunitat en el minut 37. Un tir de Borja que ha tret fora Jaume i que ha eixit fregant el pal. Precisament el porter del València ha sigut un dels millors del partit.

El gol de Vietto ha despertat el València

La segona part ha començat amb el mateix patró que la primera. El Girona rondant l'àrea del València, però sense cap efectivitat. És aleshores quan Vietto ha agafat el baló en la rereguarda i en una escapada en solitari s'ha plantat en la línia de l'àrea contrària. Sense pensar-s'ho ha llançat una canonada contra la qual no ha pogut fer res Bono. Ha sigut un gol de bella factura que reviscola Vietto, un jugador que no marcava des de fa mesos, i de qui Marcelino ha dit que li agradaria que estiguera en la plantilla valencianista la pròxima temporada. 

Protagonisme de Soler i Guedes

En la segona part els dos equips han tingut oportunitat de marcar. El Girona l'ha tinguda en el minut 65 amb una cabotada de Juanpe, que ha rebutjat Jaume. Idèntica situació s'ha produït en el minut 76 amb una altra cabotada d'Olunga que ha colpejat en el pal. Per part del València ha sigut Soler el que ha desaprofitat una passada de Saza en llançar el baló fora de la porteria quan el més fàcil era posar-lo dins de la xarxa. Però aquestes són les coses del futbol, i Soler i Guedes s'han tornat a reivindicar hui a Girona com dos dels jugadors més importants de l'equip.

Rodrigo s'ha quedat a la banqueta per a entrar en els últims minuts. Només ha tingut una possibilitat de tir, que ha acabat sense conseqüències en les mans del porter gironí. 

A la fi, el València s'ha emportat els tres punts, ara és quart amb 70 i el Girona es queda a la meitat de la taula amb 49. Ambdós han complit de sobra amb els objecitus de la temporada: la classificació per a Champions en el primer, i la permanència en el segon.

També et pot interessar

stats